Gratis Traffic Naar Je Website

Traffic is het belangrijkste als je een website hebt. Traffic is simpelweg het aantal kijkers of lezers van je website. Hoe meer traffic, hoe meer omzet. Helaas is traffic niet altijd gratis. je kan traffic kopen, dit noem je Pay per Click(PPC) of Pay per View(PPV) .  twee verschillende websites voor gratis traffic zijn:
Likevisits
Virallabz


LikevisitsDit programma zorgt ervoor dat je geautomatiseerde traffic naar je website krijgt. Als je een blog, youtube filmpje of website begint is dit erg handig. Als jij namelijk regelmatig nieuwe visits krijgt. Zal je ook hoger in Google search komen te staan. Om nog net wat meer traffic te krijgen gebruik ik Virallabz.

Virallabz
Door de bovenstaande link te gebruiken en je gratis aan te melden, word je toegevoegd aan mijn netwerk. Dat zorgt ervoor dat ik, maar vooral JIJ meer traffic krijgt. Je moet van likevisits en virallabz niet te veel verwachten. Als je hopeloos opzoek ben naar super veel traffic, verwijs ik je graag door naar de onderstaande strategie

Traffic Strategie
Om echt heel veel traffic te krijgen moet je net wat meer doen. Een hele belangrijke strategie is dit:
Traffic Ultimatum


Deze strategie heeft er onder andere voor gezorgd dat deze website 30.000 bezoekers per dag krijgt.
Daarom is het aan te raden om dat systeem aan te schaffen. Ook voor de gevorderde internet marketer is het zeker een aanrader.