Welkom!

"Hoe Word Ik Rijk". Dit is een vraag die een persoon ooit in haar/zijn leven zal stellen. Mensen denken dat het onmogelijk is om met een lage opleiding toch rijk te worden. Deels is dat waar, maar er zijn tegenwoordig wel degelijk manieren om toch veel geld te verdienen, met name op het internet. Zo kan je bijvoorbeeld geld verdienen met het invullen van surveys (enquete's). Je kan geld verdienen met het promoten van producten en je kan geld verdienen door digitale productten te maken en die te verkopen op het internet. Er is wel iets wat je moet onthouden, je moet eerst geld investeren voordat je geld kan maken. Maar al dat geld dat je investeert, haal je er 10 keer zoveel uit.


Geld verdienen met surveys

Surveys zijn online enquêtes die bedrijven gebruiken bij het maken van een marktonderzoek.
Dit is een makkelijke, maar saaie manier van online geld verdienen.
Wat je doet is enquêtes invullen. Daarmee verdien je ongeveer zo'n €5,- tot €30,-  euro per enquete mee.


Geld verdienen met website's en video's
Één van de meest bekende en beste manier van online geld verdienen. Zo is het mogelijk om €50,- tot €400,- per dag hiermee te verdienen. Natuurlijk is het ook mogelijk meer geld mee te verdienen, Maar dat is een kwestie van een goed plan en een goede aanpak. Als je geïnteresseerd bent hierin, Stuur dan een email naar Eric.wales909@gmail.com voor meer informatie en de meest recent werkende methodes.


Geld verdienen met digitale producten online te verkopen
Als je een digitaal product hebt of aan het maken bent kan je die in no-time op het internet miljoenen keren verkopen. Denk hieraan bij een non-fysiek product, een product dat je wel kan zien maar niet kan aanraken. Bijv. een handleiding in een pdf bestand, een eBook of een online dieet. Het kan bijvoorbeeld ook een app zijn. Een goed spel als app kan veel geld opleveren.
Maar naast spelletjes kan je ook informatieve apps maken. ook hier valt veel geld mee te verdienen. 

Per direct geld verdienen, stuur een email naar Eric.wales909@gmail.com .